Luxe Ardeense Vakantiehuis Belle Campagne Luxe Vakantiehuis voor 9 personen met zwembad, babyfoot en 3 open haard
19, Place du Batty 6997, Luxembourg Erezée BE
280 50.327656 5.591183

Ruime, Comfortabel en zeer goed Uitgerust ARDEENSE Huis

Home Sweet Home

Het beschikt over 5 ruime kamers, met onberispelijk beddengoed, een grote eetkamer, 3 salons en een bar.Het sanitair is volledig hernieuwd, met een badkamer, en een ruime douche zaal, 3 WC’s. Een modern ingerichte keuken compleet uitgerust. Infraroodcabine 3p. uit Noord-Europees vurenhout combineert Vita light ABC.

Als het buiten wat frisjes wordt, houdt de centrale verwarming u lekker warm in heel het huis, of kunt u de gemoedelijke sfeer beleven van een houtvuur in de stenen openhaard, of van de houtkachels in de bar waar u, voor het plezier van jong en oud, een partijtje babyfoot op touw kunt zetten.Digitale TV, HIFI en WIFI.

Drie wagens kunnen plaats vinden voor het huis. Achteraan bevindt zich een grote haagomringde tuin (400m2), met privaat zwembad, verwarmd van mei tot september.

Deze mooie zonnige tuin, voorzien van tuinstoelen, laat u genieten van een prachtig uitzicht op het Aisne vallei. Wanneer u zin hebt in een barbecue, vindt u het materiaal in een klein gebouwtje in de tuin.

Bordspellen en buiten Spelletjes worden niet vergeten: tafeltennis, schommel, pétanque en badminton...

  • Certificaat PEB : CERTIF-P2-00550
  • primaire energie : 147081 kWh/jaar
  • Specifieke verbruik : Classe G / 626 kWh/m2/jaar

Dit Luxe Ardeense Vakantiehuis wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.